Start van hoofdcontent

AAN!

NL
V

A9 vanaf Holendrecht tot Stadshart afgesloten in nacht van zaterdag op zondag

20 september 2022, 13.51 uur · Aangepast 23 september 2022, 08.30 uur
Door AAN! Redactie · Foto: AAN!

Automobilisten die Amstelveen willen bereiken of verlaten via de A9 opgelet! In de nacht van zaterdag 24 september 22.00 uur tot en met zondag 25 september 05.00 uur zijn er op en rond de A9 verschillende werkzaamheden. De snelweg is vanaf vanaf knooppunt Holendrecht tot en met Amstelveen Stadshart deze nacht afgesloten in verband met het vervangen van een signaleringsportaal.

Verkeer vanaf Holendrecht wordt omgeleid via de A2 en A10 of via de A2 en N522 (Burg Stramanweg en Oranjebaan). Omdat de toerit richting Badhoevedorp bij de BurgemeesterBoersweg ook is afgesloten, wordt verkeer in Amstelveen omgeleid via de Oranjebaanen Mr. G.Groen van Prinstererlaan naar toerit 5 (Stadshart).

In deze nacht is ook de toerit vanaf het Stadshart richting Holendrecht tussen 23.00 en 05.00 uur afgesloten in verband met onderhoud. Verkeer vanuit Amstelveen wordt omgeleid via de A9 richting Badhoevedorp en af- en toerit A9-6 Aalsmeer.

Handweg

Op maandag 26 september wordt het asfalt op de Handweg onderzocht. Tijdens de werkzaamheden wordt een rijstrook afgezet voor het verkeer. De verkeerslichten op dekruising Handweg - Keizer Karelweg zijn gedurende de werkzaamheden uitgeschakeld.

Verkeersregelaars regelen het verkeer op de kruising. Omdat de Handweg een drukke verkeersroute is, worden de werkzaamheden uitsluitend buiten de spits tussen 09:00 uur en15:00 uur uitgevoerd.

Kijk voor actuele informatie over de werkzaamheden op:www.amstelveen.nl/wegwerkzaamheden.