Start van hoofdcontent
nl

Derde keer raak op A7: nu ook auto Rijkswaterstaat aangereden

11 februari 2024, 22.13 uur · Aangepast 11 februari 2024, 22.26 uur · Door Redactie

In de nasleep van een ongeluk dat vanavond op de A7 bij Wieringerwerf plaatsvond, is nu ook een auto van Rijkswaterstaat aangereden. Hierbij raakte ook een derde auto flink beschadigd.

Opnieuw ongeluk A7 bij Wieringerwerf - Inter Visual Studio

Een woordvoerder van de politie vertelt dat de auto van Rijkswaterstaat net over 21.30 uur werd aangereden. "De auto raakte daardoor verplaatst en weer een andere auto reed daar bovenop. Dubbel pech dus." Het is momenteel niet duidelijk hoe het met de bestuurders van deze auto's gaat.

De auto van Rijkswaterstaat was aanwezig voor een ongeluk dat rond 19.45 uur plaatsvond, waarbij twee personenauto's op elkaar botsten.

Tekst gaat door onder de foto.

Opnieuw ongeluk A7 bij Wieringerwerf - Inter Visual Studio

Vannacht gebeurde ter hoogte van Noordbeemster nog een ernstig ongeluk op de A7. Bij een eenzijdig ongeval dat rond 1.50 uur plaatsvond zijn twee mannen van 19 en 27 jaar overleden. Het 19-jarige slachtoffer komt uit Wervershoof, de 27-jarige uit Hoorn. 

De A7 was al afgesloten om de ravage van het tweede ongeluk op te ruimen, dit zal naar verwachting langer duren. Al het verkeer wordt omgeleid.