Start van hoofdcontent
nl

'Aint 'it funny' van The Tibbs uitgeroepen tot nieuwe WEEFF Top Favoriet

9 februari 2024, 19.51 uur
Door Ramon Besseling · Foto: WEEFF

Met een nieuw album start de deels uit Hoorn afkomstige band het nieuwe jaar goed. Wij bij WEEFF hopen daar verder een steentje aan bij te dragen, en roepen 'Ain't if funny' uit tot nieuwe WEEFF Top Favoriet.

De achtkoppige band The Tibbs - allen afkomstig uit de driehoek Amsterdam, Alkmaar en Hoorn - timmert sinds 2012 aan de weg. Met zangeres Elsa Bekman werd het debuutalbum 'Takin' over' opgenomen, wat goed ontvangen werd. Na een aantal jaar besloot Bekman om de formatie te verlaten, om solo verder te gaan. Als vervangster heeft The Tibbs zangeres Roxanne Hartog kunnen strikken, en is de ingeslagen weg vervolgd.

Vorige week heeft de band met voornamelijk West-Friese leden hun nieuwe album 'Keep it to yourself' gepresenteerd in Bitterzoet, aan de Spuistraat in Amsterdam. Daar kon het publiek de eerste klanken horen van het album en 'Ain't it funny'.

In de komende maanden trekken The Tibbs langs verschillende plekken in binnen- en buitenland. Hun nieuwe 'Keep it to yourself' clubtour start op 8 maart in het Spaanse San Sebastian, waar The Tibbs optreden tijdens een festival. Op 16 mei speelt de band bij Victorie in Alkmaar, en de tour wordt eind juni afgesloten in de Duitse stad Hamburg.

Wil je alle WEEFF Top Favorieten van de afgelopen tijd bekijken en beluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify.