Start van hoofdcontent
nl

Anon en V.Rubee pakken met 'Verleden tijd' nieuwe WEEFF Top Favoriet

15 september 2023, 19.47 uur
Door Ramon Besseling · Foto: WEEFF

'Een dynamische track door hip hop beats en pop melodieën'. Zo omschrijft de Hoornse producer C00K3D zijn nieuwe single 'Verleden tijd', die hij samen maakte met Anon en V.Rubee. Een week geleden werd de single 'Verleden tijd' gelanceerd, en deze hoor je komende week extra vaak op de radio als nieuwe WEEFF Top Favoriet.

De 21-jarige Niki Coors is een opkomende rapper die niets anders wil dan de top bereiken. Als Anon probeert de oud-jeugdspeler van voetbalclub NEC al jaren zijn eigen stijl te creëren. Met een beetje hulp van andere artiesten/producers begint dat steeds dichterbij te komen. Het vertellen van verhalen en gevoelens was voor Anon makkelijker om te rappen dan te zeggen.

V.Rubee - haar echte naam is Elise Ruitenbeek - is een gepassioneerde songwriter, uitvoerend artiest en beginnend producer. Ze staat bekend om het maken van emotionele popmelodieën en daarnaast laat ze zich graag beïnvloeden door andere genres. Haar voorliefde voor het vertellen van verhalen en passie voor muziek blijken een mooie match.

De single is geproduceerd door de Hoornse Kay van de Crommert, die besloot om zijn eigen smaak toe te voegen aan zijn levenslange passie voor hiphop. Onder de naam C00K3D zal dit waarschijnlijk niet het laatste zijn wat we van hem zullen horen.

Wil je alle WEEFF Top Favorieten van de afgelopen tijd bekijken en beluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify.